Reviews of Hotels, Flights and Vacation Rentals
Κέντρο ΜΜΕ

Newsroom

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES

Ισχύει από: 31 Δεκεμβρίου 2019

Γνωρίζουμε ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών σας σε εμάς βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Λαμβάνουμε αυτήν την εμπιστοσύνη πολύ σοβαρά υπόψη και δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε ότι σεβόμαστε το ιδιωτικό σας απόρρητο όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση για να μάθετε για τις πρακτικές μας σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.

Χειριζόμαστε μια online υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες προτάσεις για ταξίδια και σχεδιασμό ταξιδιών, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα και άλλα καταλύματα, αξιοθέατα και εμπειρίες, εστιατόρια, πτήσεις, κρουαζιέρες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και πολλά περισσότερα. Στην παρούσα Δήλωση, τα ανωτέρω αναφέρονται συλλογικά ως οι Υπηρεσίες μας.

Οι Υπηρεσίες μας ανήκουν και λειτουργούνται από την Tripadvisor LLC. Όταν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους και τις σχετικές εφαρμογές μας, από υπολογιστή, τηλέφωνο, tablet ή παρόμοια συσκευή (συλλογικά «Συσκευή»), αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται παρακάτω.

Ως διεθνής εταιρεία, λειτουργούμε σε πολλές χώρες και περιοχές, όπου οι νόμοι και τα ήθη διαφέρουν. Η παρούσα Δήλωση παρέχει μια γενική επισκόπηση των πρακτικών μας περί ιδιωτικού απορρήτου. Μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες που είναι συγκεκριμένες για κάθε χώρα επιλέγοντας τον τόπο διαμονής σας στους συνδέσμους δικαιοδοσίας στο κάτω μέρος της παρούσας Δήλωσης.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Κατά την πρόσβαση ή χρήση των Υπηρεσιών μας από εσάς, συλλέγουμε πληροφορίες από και για εσάς προκειμένου να παρέχουμε μια πιο εξατομικευμένη και σχετική εμπειρία. Ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα. Άλλες πληροφορίες συλλέγονται από διαφορετικές πηγές, όπως συνδεδεμένες εταιρείες, επιχειρηματικούς συνεργάτες και άλλες ανεξάρτητες τρίτες πηγές. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας μέσω συνδέσμου από έναν τρίτο ιστότοπο ή όταν επισκέπτεστε τρίτους ιστοτόπους μέσω των Υπηρεσιών μας, οι εν λόγω τρίτοι ιστότοποι ενδέχεται να κοινοποιούν πληροφορίες σε εμάς σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας τους από εσάς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως όνομα, αριθμό τηλεφώνου και ταχυδρομική διεύθυνση και διεύθυνση email
  • Στοιχεία χρέωσης ή πληρωμής (όπως τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σας, το όνομα του κατόχου της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, τον κωδικό ελέγχου ταυτότητας και τη διεύθυνση χρέωσης)
  • Όνομα και κωδικό πρόσβασης χρήστη
  • Φωτογραφίες, κριτικές, δημοσιεύσεις σε φόρουμ, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο που ενδέχεται να μας έχετε δώσει
  • Γεωγραφικά στοιχεία
  • Πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, όπως το πότε αποκτήσατε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας και πληροφορίες σχετικά με τη Συσκευή που χρησιμοποιήθηκε (για παράδειγμα, διεύθυνση IP, λογισμικό ή πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιήθηκε, προτιμώμενες γλώσσες, ιδιαίτερα αναγνωριστικά Συσκευής και αναγνωριστικά διαφήμισης)
  • Online δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που επισκεφτήκατε, του περιεχομένου και των εφαρμογών που είδατε
  • Ιστορικό αγορών
  • Πληροφορίες σχετικά με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και τις προτιμήσεις

Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέγουμε, σε περιπτώσεις που μας τις έχετε παράσχει, πληροφορίες για άλλους ταξιδιώτες, όπως η διεύθυνση email τους και άλλες ταξιδιωτικές πληροφορίες. Αν κοινοποιείτε πληροφορίες σε εμάς για άλλα άτομα, πρέπει να λαμβάνετε τη συγκατάθεσή τους. Πρέπει να λαμβάνετε τη συγκατάθεση οποιωνδήποτε άλλων ατόμων, αν δίνετε τα στοιχεία τους σε εμάς.

Πέρα από τις κατηγορίες που αναφέρονται ανωτέρω, ενδέχεται να συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, αν έχετε ρυθμίσει τη Συσκευή σας προκειμένου να αποστέλλει τέτοιες πληροφορίες μέσω των ρυθμίσεων ιδιωτικού απορρήτου για τη συγκεκριμένη Συσκευή ή αν, για παράδειγμα, έχετε μεταφορτώσει φωτογραφίες με ετικέτες που έχουν πληροφορίες τοποθεσίας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες τοποθεσίας σας απευθείας ή/και να κοινοποιούμε την τοποθεσία σας σε τρίτους. Συλλέγουμε και κοινοποιούμε πληροφορίες τοποθεσίας προκειμένου να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο, να αναλύουμε την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας, να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας και να παρέχουμε σχετικές διαφημίσεις και προτάσεις. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την τοποθεσία σας για να σας δείξουμε κριτικές ξενοδοχείων, εστιατορίων ή αξιοθέατων που βρίσκονται κοντά σας ενώ ταξιδεύετε.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου της Συσκευής σας οποιαδήποτε στιγμή, προκειμένου να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία συλλογής και κοινής χρήσης πληροφοριών τοποθεσίας ή/και τη λειτουργία επισήμανσης των φωτογραφιών σας με ετικέτες που περιέχουν πληροφορίες τοποθεσίας. Ωστόσο, η απενεργοποίηση της κοινοποίησης τοποθεσίας ενδέχεται να επηρεάσει ορισμένες λειτουργίες που προσφέρουμε. Αν έχετε ερωτήματα σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου της Συσκευής σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της Συσκευής σας ή τον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας για να ζητήσετε βοήθεια.

Ανατρέξτε στην ενότητα για τα Cookies κατωτέρω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά
με τη χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών σας σχετικά με τις εν λόγω τεχνολογίες.

Χρήσεις πληροφοριών

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο στις Υπηρεσίες μας και σεβόμαστε τους νόμους περί προστασίας των δεδομένων στις διαφορετικές δικαιοδοσίες εντός των οποίων λειτουργούμε. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες για εσάς έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε και να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας, με τους ακόλουθους τρόπους μεταξύ άλλων:

  • Για να εγγραφείτε και να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πρόσβασης και χρήσης των Υπηρεσιών μας από εσάς
  • Για να διευκολύνουμε τις κρατήσεις σας
  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας
  • Για να σας ειδοποιούμε σχετικά με ειδικές προσφορές και προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται από εμάς ή τις συνδεδεμένες εταιρείες μας ή τους συνεργάτες μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Για να επικοινωνούμε μαζί σας
  • Για να διευκολύνουμε την επικοινωνία ανάμεσα σε εγγεγραμμένους χρήστες και ιδιοκτήτες/αντιπροσώπους καταχωρίσεων στις Υπηρεσίες μας
  • Για να έχουμε τη δυνατότητα να δημοσιεύουμε τις κριτικές, τις δημοσιεύσεις στα φόρουμ, τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας και άλλο περιεχόμενο
  • Για να εξατομικεύουμε την εμπειρία σας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων που εμφανίζονται σε εσάς στις Υπηρεσίες μας και στο διαδίκτυο
  • Για να εξαγάγουμε συμπεράσματα σχετικά με τα ενδιαφέροντα ή τις προτιμήσεις σας
  • Για να σας παρέχουμε μια βελτιστοποιημένη εμπειρία και για να ομαδοποιούμε τους χρήστες των Υπηρεσιών μας βάσει, παραδείγματος χάριν, της χρήσης που κάνουν και των δημογραφικών στοιχείων τους
  • Για να σας αποστέλλουμε προσκλήσεις για συμμετοχή σε ερωτηματολόγια ή έρευνες αγοράς
  • Για να απαντάμε στις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας
  • Για να επιλύουμε διαφωνίες ή προβλήματα
  • Για να εμποδίζουμε δυνητικά απαγορευμένες ή παράνομες δραστηριότητες
  • Για να επιβάλλουμε τους όρους χρήσης και τις ειδοποιήσεις μας και όπως άλλως περιγράφεται στο σημείο της συλλογής των πληροφοριών

Σημειώστε ότι ορισμένες πληροφορίες για εσάς απαιτούνται, έτσι ώστε να σας παρέχουμε σχετικές προσφορές από εμάς, τις συνδεδεμένες εταιρείες μας και τους συνεργάτες μας και για να σας διευκολύνουμε να απολαμβάνετε άλλα προνόμια που δίδονται στους εγγεγραμμένους χρήστες. Ανατρέξτε στην ενότητα «Επιλογές πληροφοριών» κατωτέρω αναφορικά με τις επιλογές σας ως προς τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας.

Κοινοποίηση πληροφοριών

Προκειμένου να σας παρέχουμε ορισμένες από τις Υπηρεσίες μας, ενδέχεται να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε ορισμένους τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου εταιρειών μας, στις ακόλουθες περιστάσεις:

  • Ο Όμιλος Εταιρειών μας. Κοινοποιούμε πληροφορίες σε εταιρείες της εταιρικής μας οικογένειας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες, σχετικά με ταξίδια και άλλα, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αυτές οι εταιρείες και οι ιστότοποι θα συμμορφώνονται με την παρούσα Δήλωση και με όλους τους ισχύοντες νόμους που διέπουν τη μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων.
  • Προμηθευτές. Κοινοποιούμε πληροφορίες σε ορισμένους προμηθευτές που χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση των Υπηρεσιών μας, με σκοπό μεταξύ άλλων τη διευκόλυνση των συναλλαγών, όπως για τυχόν κρατήσεις που μπορεί να κάνετε, για παράδειγμα, κοινοποιώντας δεδομένα σε ένα εστιατόριο εάν κάνετε κράτηση μέσω των Υπηρεσιών μας.
  • Επιχειρηματικοί συνεργάτες. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες για εσάς, τις Συσκευές σας και τη χρήση των Υπηρεσιών μας από εσάς στους αξιόπιστους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο ή ώστε να διευκολύνουμε την πληρωμή προϊόντων ή υπηρεσιών που μπορεί να αγοράσετε στους ιστοτόπους των συνεργατών μας. Η εν λόγω κοινοποίηση είναι εν γένει σύμφωνη με τις γραπτές συμφωνίες που περιλαμβάνουν υποχρεώσεις σε σχέση με την εμπιστευτικότητα, το ιδιωτικό απόρρητο και την ασφάλεια, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν ελέγχουμε τις πρακτικές προστασίας ιδιωτικού απορρήτου των τρίτων αυτών επιχειρηματικών συνεργατών.
  • Ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας και επιλέγετε να κοινοποιήσετε πληροφορίες σε τρίτους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες που κοινοποιείτε θα διέπονται από τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου που έχετε ορίσει σε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
  • Διαφημιστικά δίκτυα. Ορισμένες φορές συλλέγουμε και κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας στα διαφημιστικά δίκτυα. Μερικές από αυτές τις εταιρείες είναι μέλη της Network Advertising Initiative (Πρωτοβουλία διαφήμισης δικτύου) ή της Digital Advertising Alliance (Συμμαχία για την ψηφιακή διαφήμιση), που προσφέρουν μία μοναδική τοποθεσία για κατάργηση εγγραφής από στοχευμένες διαφημίσεις στις εταιρείες που είναι μέλη τους. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.
  • Άλλοι τρίτοι, όπως παραπέμποντες ιστότοποι. Τρίτοι ενδέχεται επίσης να μας βοηθούν στη συλλογή πληροφοριών, για παράδειγμα, μέσω του χειρισμού λειτουργιών για τον ιστότοπό μας ή διευκολύνοντας την παράδοση online διαφήμισης προσαρμοσμένης στα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται να κοινοποιούμε τμήματα του κοινού και άλλες πληροφορίες σε τρίτους που χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για διαφημίσεις προσαρμοσμένες σε εσάς.

Οι τρίτοι θα μπορούν μόνο να συλλέγουν ή να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των επιτρεπόμενων λειτουργιών τους.

Ορισμένες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων Συσκευών σάς επιτρέπουν να καταργήσετε την εγγραφή σας από την κοινοποίηση ορισμένων τύπων πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της κοινοποίησης σε ορισμένα διαφημιστικά δίκτυα. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της Συσκευής σας αν θέλετε να περιορίσετε την εν λόγω παρακολούθηση.

Επιλογές πληροφοριών

Έχετε επιλογές αναφορικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώνετε, ακόμη και να κλείσετε τον λογαριασμό σας μέσω της σελίδας Προφίλ μέλους στον ιστότοπό μας.

Οι επιλογές σας:

●    Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας μας με εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες. Ωστόσο, αυτές μπορεί να είναι απαραίτητες για να επωφεληθείτε κάποιων λειτουργιών που προσφέρονται στους ιστοτόπους μας.

●    Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή γεωγραφικών στοιχείων, αλλά λάβετε υπόψη ότι η απενεργοποίηση της κοινής χρήσης πληροφοριών τοποθεσίας μπορεί να επηρεάσει ορισμένες δυνατότητες των Υπηρεσιών μας.

●    Μπορείτε επίσης να προσθέτετε ή να ενημερώνετε τις πληροφορίες και να κλείνετε τον λογαριασμό σας. Εάν κλείσετε τον λογαριασμό σας, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται και οι πληροφορίες του προφίλ σας αποσύρονται από την ενεργή προβολή. Ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένων παρελθουσών συναλλαγών) για εσωτερικούς σκοπούς που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντίγραφα ασφαλείας, πρόληψη απάτης, επίλυση διαφορών, έρευνες και νομική συμμόρφωση για την περίοδο που είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση.

●    Ως εγγεγραμμένο μέλος, μπορείτε να τροποποιήσετε τις συνδρομές μάρκετίνγκ σας, όπως οι επιλογές εγγραφής email ανά πάσα στιγμή εντός των ρυθμίσεων μέλους σας. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταργήσετε την εγγραφή σας από προωθητικά μηνύματα, όπως email με ταξιδιωτικές ευκαιρίες, σε κάθε ένα από τα εν λόγω email που αποστέλλουμε.

Μεταβιβάσεις πληροφοριών

Είμαστε μια διεθνής εταιρεία και λειτουργούμε σε πολλές διαφορετικές δικαιοδοσίες.
Αν μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, θα χρησιμοποιήσουμε και θα προστατεύσουμε τις εν λόγω πληροφορίες, όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ασφάλεια πληροφοριών

Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλες διοικητικές, τεχνικές και υλικές διαδικασίες ασφάλειας για την προστασία των πληροφοριών σας.

Εξουσιοδοτούμε μόνο συγκεκριμένους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες και μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση όταν μεταδίδουμε τις πληροφορίες σας μεταξύ του συστήματός σας και του δικού μας και μεταξύ του συστήματός μας και εκείνων των μερών με τα οποία μοιραζόμαστε πληροφορίες. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τείχη προστασίας και συστήματα ανίχνευσης εισβολών για να αποτρέπουμε την πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη είσοδο ή χρήση, σφάλματα υλικού ή λογισμικού ή άλλες περιπτώσεις εκτός του ελέγχου μας.

Διατήρηση πληροφοριών

Θα διατηρούμε αντίγραφα των πληροφοριών σας για όσο διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή για όσο χρειάζεται σε σχέση με τους σκοπούς που εκθέτονται στην παρούσα Δήλωση, εκτός αν η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρούμε τις πληροφορίες σας για τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου είναι απαραίτητη για την καθιέρωση, άσκηση ή υπεράσπιση τυχόν νομικών δικαιωμάτων.

Σήματα «Χωρίς παρακολούθηση»

Ο ιστότοπός μας δεν είναι προς το παρόν σχεδιασμένος ώστε να ανταποκρίνεται σε αιτήματα σημάτων «Χωρίς παρακολούθηση» («DNT») από τα προγράμματα περιήγησης. Αυτό συμβαίνει λόγω της έλλειψης καθολικής τυποποιημένης ερμηνείας που να καθορίζει τα σήματα «Χωρίς παρακολούθηση». Μόλις ο κλάδος κατασταλάξει στα πρότυπα που σχετίζονται με αυτό το θέμα, ενδέχεται να επαναξιολογήσουμε αυτήν την προσέγγιση.

Cookies

Θέλουμε η πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες μας να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη, αποτελεσματική και χρήσιμη. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, ώστε να βελτιώνουμε την ασφάλεια του ιστότοπου και να σας δείχνουμε σχετικές διαφημίσεις.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται αυτόματα στη Συσκευή σας, όταν επισκέπτεστε σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο. Αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο και περιέχουν βασικές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε επιστρέφει αυτά τα cookies σε έναν ιστότοπο κάθε φορά που τον επισκέπτεστε, προκειμένου να αναγνωρίζεται η Συσκευή σας και να βελτιώνεται η εμπειρία σας, μεταξύ άλλων, παρέχοντάς σας εξατομικευμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies ώστε να αποθηκεύονται τα στοιχεία σύνδεσής σας και να μην χρειάζεται να τα εισαγάγετε επανειλημμένως κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας από εσάς. Άλλα cookies μάς βοηθούν να κατανοούμε τις προτιμήσεις σας.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε ανήκουν σε τρεις κατηγορίες.

Κατηγορία

Παράδειγμα
 

Απαραίτητα

Αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να περιηγείστε στον ιστότοπο, καθώς και για να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του. Χωρίς αυτά τα cookies, ο ιστότοπος δεν θα λειτουργούσε κανονικά και εσείς δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες σημαντικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε ένα cookie για να παραμένετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, έτσι ώστε να μην σας ζητά επανειλημμένως η τοποθεσία να συνδεθείτε για να μεταβείτε σε διαφορετικές σελίδες. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε επίσης τα απαραίτητα cookies για σκοπούς εντοπισμού και πρόληψης απάτης.

Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα απαραίτητα cookies μέσω του Εργαλείου συναίνεσης για χρήση cookies, καθώς αυτά τα cookies είναι αναγκαία για να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του ιστότοπου.
 

Ανάλυση στοιχείων και εξατομίκευση

Αυτά τα cookies μάς βοηθούν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας σε αυτόν. Αυτά τα cookies μάς παρέχουν πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να κατανοήσουμε ποια τμήματα του ιστότοπού μας ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας και εάν αντιμετωπίζουν τυχόν σφάλματα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να δοκιμάζουμε διάφορα σχέδια και λειτουργίες για τους ιστότοπούς μας, αλλά και για να παρακολουθούμε πώς οδηγούνται οι επισκέπτες στον ιστότοπο.

Επίσης χρησιμοποιούμε τα cookies για να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σας στον ιστότοπο, όπως την προτίμηση γλώσσας και πληροφορίες που έχετε προσθέσει παλαιότερα, κατά την αναζήτηση ταξιδιωτικών επιλογών. Ορισμένα cookies εξατομίκευσης είναι πολύ σημαντικά εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες του ιστοτόπου.
 

Διαφήμιση

Τα διαφημιστικά cookies διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε σας αφορούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Για παράδειγμα, ορισμένα διαφημιστικά cookies συμβάλλουν στην επιλογή διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Άλλα αποτρέπουν τη συνεχή επανεμφάνιση της ίδιας διαφήμισης σε εσάς.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε cookies ώστε να διευκολύνουμε την κοινοποίηση περιεχομένου από τον ιστότοπο στους φίλους σας μέσω των αγαπημένων σας κοινωνικών δικτύων. Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να ορίζουν cookies που σας αναγνωρίζουν όταν βλέπετε περιεχόμενο στον ιστότοπο και σας επιτρέπουν να κοινοποιείτε περιεχόμενο τόσο στον ιστότοπο όσο και στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μέσω των ρυθμίσεων κοινοποίησης. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους όρους χρήσης και την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τρίτους διαφημιστές ώστε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ταξιδιωτικό περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει και ενδέχεται να στείλουμε cookies στις Υπηρεσίες μας για να σας παρέχουμε διαφημίσεις που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Αυτά τα «cookies τρίτων» συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησής σας και την αλληλεπίδρασή σας με τις διαφημίσεις ή τις Υπηρεσίες γενικότερα. Αυτές οι πληροφορίες μάς βοηθούν επίσης να περιορίζουμε τον αριθμό των φορών που μπορεί να βλέπετε τις ίδιες διαφημίσεις και να βελτιώσουμε την online εμπειρία σας.

 

Εργαλείο συναίνεσης για χρήση cookies

Για να σας δώσουμε έλεγχο, σας παρέχουμε ένα Εργαλείο συναίνεσης για χρήση cookies, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε τα cookies που εγκαθίστανται από εμάς ή από τρίτους μέσω του ιστοτόπου μας και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις των cookies σας, επιλέγοντας επίσης εάν θα δέχεστε ή όχι τα εν λόγω cookies.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Εργαλείο συναίνεσης για χρήση cookies κάνοντας κλικ εδώ ή οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μέσω του συνδέσμου «Συναίνεση για χρήση cookies» στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας ή στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα cookies. Μπορείτε επίσης να διαχειρίζεστε τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επιλέξετε να δέχεστε ειδοποιήσεις από το πρόγραμμα περιήγησης για τη λήψη νέων cookies, να διαγράφετε μεμονωμένα cookies ή να διαγράφετε όλα τα cookies.

Τα περισσότερα διαφημιστικά δίκτυα προσφέρουν έναν τρόπο αποκλεισμού των διαφημιστικών cookies. Για χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ενέργεια, ανατρέξτε στους ιστοτόπους www.aboutads.info/choices/ και www.youronlinechoices.com/gr/.

Εάν διαγράψετε τα cookies σας, η πρόσβασή σας σε ορισμένες λειτουργίες και περιοχές των Υπηρεσιών μας ενδέχεται να υποβαθμιστεί ή να περιοριστεί.

Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας συλλέγουμε μέσω cookies υπόκειται στην παρούσα Δήλωση, για την οποία υπάρχει σύνδεσμος σε κάθε σελίδα του ιστότοπού μας.

Αλλαγές στη Δήλωση και Ειδοποίηση

Ενδέχεται να ενημερώσουμε την παρούσα Δήλωση στο μέλλον. Σε περίπτωση που θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή είναι ουσιώδης, θα σας ενημερώσουμε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Θα σας στείλουμε ένα μήνυμα σχετικά με τις αλλαγές, τοποθετώντας μια ειδοποίηση στον ιστότοπο ή/και αναρτώντας την ενημερωμένη Δήλωση στον ιστότοπο. Θα σημειώσουμε στο πάνω μέρος της παρούσας Δήλωσης πότε ενημερώθηκε για τελευταία φορά. Σας προτρέπουμε να ελέγχετε ανά διαστήματα ώστε να βλέπετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Δήλωση για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τις πρακτικές μας περί ιδιωτικού απορρήτου.

Επικοινωνία

Εάν έχετε κάποιο αίτημα σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων σας, π.χ. εάν επιθυμείτε να διαγραφούν ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, επισκεφθείτε την πύλη απορρήτου μας που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό, κάνοντας κλικ εδώ. Για γενικές ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητο δεδομένων ή σχετικά με τη Δήλωση περί απορρήτου και cookies, επικοινωνήστε με την ομάδα απορρήτου μας, κάνοντας κλικ εδώ.

ΕΥΡΩΠΗ

Δήλωση περί ιδιωτικού απορρήτου του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων («Δήλωση ΓΚΠΔ»)

Η παρούσα Δήλωση ΓΚΠΔ ισχύει για άτομα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»), συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η παρούσα Δήλωση ΓΚΠΔ συμπληρώνει τη Δήλωσή μας, ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου η Δήλωση έρχεται σε σύγκρουση με τη Δήλωση ΓΚΠΔ, υπερισχύει η Δήλωση ΓΚΠΔ όσον αφορά τα άτομα εντός του ΕΟΧ.

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η TripAdvisor LLC είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε, ωστόσο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου των δεδομένων, έχουμε ορίσει έναν αντιπρόσωπο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου μας είναι:

TripAdvisor Limited
7 Soho Square
London
W1D 3QB
Ηνωμένο Βασίλειο
Attn: Privacy Officer
 

Ο ρόλος της TripAdvisor Limited σε αυτό το πλαίσιο περιορίζεται αποκλειστικά στο να αποτελεί ένα σημείο επικοινωνίας για ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων από Ευρωπαίους πολίτες και εποπτικές αρχές για την προστασία των δεδομένων. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, η TripAdvisor Limited δεν μπορεί να πραγματοποιήσει άλλες επικοινωνίες ή νομικές διαδικασίες εκ μέρους της TripAdvisor LLC.

Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ

Έχετε ορισμένα δικαιώματα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • Το δικαίωμα να ζητήσετε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σάς δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
     
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε ελλιπή προσωπικά δεδομένα που έχουμε, λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας.
     
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αν:
    • τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε ή τα επεξεργαστήκαμε ή
    • αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας αν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται σε συγκατάθεση και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση ή
    • αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και δεν έχουμε υπερισχύον έδαφος για επεξεργασία ή
    • τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε παράνομη επεξεργασία ή
    • τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν για συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση.
       
  • Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα συμμορφωθούμε με το αίτημά σας, εκτός και αν έχουμε ένα επιτακτικό υπερισχύον έννομο συμφέρον για την επεξεργασία ή χρειάζεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για κατοχυρώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε μια νομική αξίωση.
     
  • Το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αν:
    • η ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων αμφισβητείται από εσάς, για την περίοδο κατά την οποία πρέπει να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων ή
    • η επεξεργασία είναι παράνομη και εσείς αντιτίθεστε στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε περιορισμό ή
    • δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά τα προσωπικά σας δεδομένα απαιτούνται από εσάς για νομικές αξιώσεις ή
    • έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία, για την περίοδο κατά την οποία πρέπει να επαληθεύσουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους.
       
  • Το δικαίωμα της φορητότητας των δεδομένων. Μπορείτε να ζητήσετε να στείλουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, όπου αυτό είναι εφικτό. Έχετε αυτό το δικαίωμα μόνο αν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει, όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συναίνεση ή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και εμάς και η επεξεργασία γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη για την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
(ή για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματα που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα λογικό τέλος αν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό.

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Σε μια προσπάθεια να επιταχύνουμε την ανταπόκρισή μας, ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας. Μπορείτε να ασκήσετε αρκετά από τα δικαιώματά σας μέσω της ενότητας προσωπικών στοιχείων του λογαριασμού σας. Για να ασκήσετε τα άλλα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα κάνοντας κλικ εδώ.

Χρήσεις πληροφοριών

Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν το επιτρέπει ο νόμος.

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες περιστάσεις:

  • Σε περίπτωση που χρειαστεί να εκτελέσουμε τη σύμβαση, την οποία πρόκειται να συνάψουμε ή έχουμε συνάψει μαζί σας.
  • Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή αυτά τρίτων) και τα συμφέροντά σας και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.
  • Όπου χρειάζεται να συμμορφωνόμαστε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.
  • Με τη συγκατάθεσή σας.
Διεθνείς μεταφορές

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ή να μεταφερθούν σε χώρες εκτός του ΕΟΧ για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση. Όταν αποθηκεύουμε ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΕΟΧ, λαμβάνουμε τις ακόλουθες προφυλάξεις για να διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται σωστά.

Κάθε φορά που αποθηκεύουμε ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΕΟΧ, θα το πράττουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και θα διασφαλίζουμε ότι θα τους παρέχεται παρόμοιος βαθμός προστασίας με την εφαρμογή των κατάλληλων διασφαλίσεων. Γίνονται μεταφορές προσωπικών δεδομένων:

  • σε μια χώρα που αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας ή
  • σε μια χώρα που δεν προσφέρει επαρκή προστασία αλλά η μεταφορά προς την οποία διέπεται από τις τυπικές συμβατικές ρήτρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή γίνεται με την εφαρμογή άλλων κατάλληλων λύσεων διασυνοριακής μεταφοράς για την παροχή επαρκούς προστασίας.

Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, κατανοείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις μας και σε εκείνα τα τρίτα μέρη με τα οποία τα μοιραζόμαστε όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Δήλωση περί ιδιωτικού απορρήτου του Νόμου περί ιδιωτικού απορρήτου των καταναλωτών στην Καλιφόρνια («Δήλωση CCPA»)

Η παρούσα Δήλωση CCPA παρέχεται σύμφωνα με τον Νόμο ιδιωτικού απορρήτου των καταναλωτών στην Καλιφόρνια («CCPA») και ισχύει για τους κατοίκους της Καλιφόρνια και συμπληρώνει τη συνολική Δήλωση με επιπλέον δημοσιοποιήσεις και δικαιώματα.

Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον CCPA

Από την 1η Ιανουαρίου 2020, η νομοθεσία της Καλιφόρνια επιτρέπει στους κατοίκους της να ζητούν ορισμένα στοιχεία σχετικά με το πώς οι προσωπικές τους πληροφορίες κοινοποιούνται σε τρίτους ή σε συνδεδεμένες εταιρείες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

Οι κάτοικοι της Καλιφόρνια μπορούν επίσης να κάνουν χρήση των παρακάτω δικαιωμάτων:

  • Μπορείτε να ζητήσετε, έως και δύο φορές τον χρόνο, να σας γνωστοποιήσουμε τις κατηγορίες των προσωπικών πληροφοριών και συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε για εσάς, τις κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγονται οι προσωπικές πληροφορίες σας, τον επιχειρηματικό ή εμπορικό σκοπό συλλογής των προσωπικών πληροφοριών σας, τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που αποκαλύψαμε για επιχειρηματικούς σκοπούς, τυχόν κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών σας που πωλήσαμε, τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους κοινοποιήσαμε τις προσωπικές πληροφορίες σας και τον επιχειρηματικό ή εμπορικό σκοπό πώλησης των προσωπικών πληροφοριών σας, αν ισχύει.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τυχόν προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από ή για εσάς. Όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη Δήλωσή μας, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πλήρως στο αίτημά σας για διαγραφή, όπως για παράδειγμα εάν πρέπει να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή για εσάς, να ανιχνεύσουμε και να προστατεύσουμε από δόλια και παράνομη δραστηριότητα, να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας ή για συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώνετε και να αφαιρείτε τις πληροφορίες σας μέσω της σελίδας Προφίλ μέλους στον ιστότοπό μας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από την από μέρους μας πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι, αν καταργήσετε την εγγραφή σας, στο εξής δεν θα κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας στους εν λόγω τρίτους προς χρήση για ικανοποίηση των σκοπών τους, εκτός αν αργότερα μας το ζητήσετε εσείς. Για να πραγματοποιήσετε την κατάργηση εγγραφής, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Μην πωλείτε τα προσωπικά μου στοιχεία στο κάτω μέρος του ιστότοπού μας ή υποβάλετε γραπτώς μια αίτηση στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της εξειδικευμένης πύλης μας για το ιδιωτικό απόρρητο κάνοντας κλικ εδώ. Ενδέχεται να χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Σεβόμαστε το ιδιωτικό απόρρητό σας και δεν θα κάνουμε διακρίσεις σε απάντηση στην άσκηση των δικαιωμάτων ιδιωτικού απορρήτου σας. Θα ανταποκριθούμε στο αίτημά σας εντός 45 ημερών από τη λήψη του, μετά από την κατάλληλη επαλήθευση, εκτός εάν χρειαστούμε επιπλέον χρόνο, στην οποία περίπτωση θα σας ενημερώσουμε.

Δημοσιοποιήσεις

Για σκοπούς συμμόρφωσης με τον CCPA, πέρα από τις περαιτέρω λεπτομέρειες όπως περιγράφονται στη Δήλωση, προβαίνουμε στις ακόλουθες δημοσιοποιήσεις:

  • Συλλέγουμε τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών: Αναγνωριστικά/Στοιχεία επικοινωνίας, πληροφορίες συναλλαγών, πληροφορίες σχετικά με το διαδίκτυο ή άλλη δραστηριότητα σε ηλεκτρονικό δίκτυο, γεωγραφικά στοιχεία, πληροφορίες οπτικές και ακουστικές και συμπεράσματα που εξάγονται από τα ανωτέρω.
  • Πωλούμε τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών: Αναγνωριστικά/Στοιχεία επικοινωνίας, πληροφορίες σχετικά με το διαδίκτυο ή άλλη δραστηριότητα σε ηλεκτρονικό δίκτυο και συμπεράσματα που εξάγονται από τα ανωτέρω.
  • Δημοσιοποιούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών για επιχειρηματικούς σκοπούς: Αναγνωριστικά/Στοιχεία επικοινωνίας, εμπορικές πληροφορίες, πληροφορίες σχετικά με το διαδίκτυο ή άλλη δραστηριότητα σε ηλεκτρονικό δίκτυο, γεωγραφικά στοιχεία, πληροφορίες οπτικές και ακουστικές και συμπεράσματα που εξάγονται από τα ανωτέρω. 

ΚΟΡΕΑ

Σκοπός και διατήρηση των πληροφοριών που συλλέγονται

Εμείς, η TripAdvisor LLC επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει για τους σκοπούς που περιγράφονται κατωτέρω. Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τη Δήλωση και όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη συνέχεια.

Είδος προσωπικών δεδομένων

Σκοπός και χρήση

Περίοδος διατήρησης

Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη (Υποχρεωτικό)

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
  • Για τη δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες, όπως κριτικές, βαθμολογίες, δημοσιεύσεις σε φόρουμ κ.λπ.
  • Για τη διευκόλυνση και διαχείριση των κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής επιβεβαιώσεων κρατήσεων και ενημερώσεων.
  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, την παρακίνηση των χρηστών να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.
  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.
  • Για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με προωθητικές ενέργειες και στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας,
    για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

Θα διατηρούμε αντίγραφα των πληροφοριών σας για όσο διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή για όσο χρειάζεται σε σχέση με τους σκοπούς που εκθέτονται στην παρούσα Δήλωση, εκτός αν η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρούμε τις πληροφορίες σας για τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου είναι απαραίτητη για την καθιέρωση, άσκηση ή υπεράσπιση τυχόν νομικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου (Προαιρετικό)

Περιεχόμενο που υποβάλλουν χρήστες
(στον βαθμό που περιέχει χαρακτηριστικά προσωπικής αναγνώρισης) (Υποχρεωτικό)

  • Για τη δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες, όπως κριτικές, βαθμολογίες, δημοσιεύσεις σε φόρουμ κ.λπ.

Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής (Υποχρεωτικό)

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
  • Για τη δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες, όπως κριτικές, βαθμολογίες, δημοσιεύσεις σε φόρουμ κ.λπ.
  • Για τη διευκόλυνση και διαχείριση των κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής επιβεβαιώσεων κρατήσεων και ενημερώσεων.
  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.
  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.
  • Για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με προωθητικές ενέργειες και στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας,
    για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

Προτιμήσεις εγγραφής χρήστη email, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης κατάργησης εγγραφής (Υποχρεωτικό)

  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.

Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν) (Υποχρεωτικό)

  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.
  • Για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με προωθητικές ενέργειες και στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας,
    για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

Δεδομένα τοποθεσίας (Προαιρετικό)

  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.
  • Για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με προωθητικές ενέργειες και στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.
Δικαιώματα σύμφωνα με τη νομοθεσία περί ιδιωτικού απορρήτου της Κορέας

Έχετε ορισμένα δικαιώματα αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα περιλαμβάνουν τα δικαιώματα στο πλαίσιο της Δήλωσης και τα παρακάτω:

  • Το δικαίωμα να δώσετε συγκατάθεση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όταν ζητάμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα δεδομένα που είναι υποχρεωτικά για τις υπηρεσίες που παρέχονται θα επισημαίνονται ανάλογα. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παράσχετε τα ζητούμενα δεδομένα, αλλά αυτό μπορεί να εμποδίσει τη χρήση των σχετικών υπηρεσιών ή την πρόσβαση σε αυτές.
  • Το δικαίωμα συγκατάθεσης για την κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, την ανάθεση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ή τη διεθνή μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα αίτησης πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, αναστολής της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στον βαθμό που επιτρέπεται από το άρθρο 35, ενότητα 5 και το άρθρο 37, ενότητα 2 του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Πληροφοριών.
  • Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας καταθέτοντας ένα αίτημα εδώ. Μπορείτε επίσης να διορίσετε έναν πληρεξούσιο δικηγόρο για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας υποβάλλοντάς μας πληρεξούσιο υπό τη μορφή του Παραρτήματος 11 που προβλέπεται από τους Κανονισμούς του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Πληροφοριών. Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας ή να επαληθεύσουμε την ταυτότητα και τη σχέση του πληρεξούσιου δικηγόρου σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας).
Δεδομένα παιδιών

Το Tripadvisor απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό και δεν παρέχει υπηρεσίες που απευθύνονται σε ανηλίκους. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα που σχετίζονται με ανηλίκους. Εάν λάβουμε προσωπικά δεδομένα από άτομο που γνωρίζουμε ότι είναι ηλικίας κάτω των 14 χρονών, θα διαγράψουμε ή θα καταστρέψουμε τις πληροφορίες αυτές σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση πληροφοριών και Διεθνείς μεταφορές

Εμείς, η TripAdvisor LLC, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σε τρίτους, όπως αυτές που αναφέρονται κατωτέρω, προκειμένου να διευκολύνουμε ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν νομικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας απαιτούν την κοινοποίηση πληροφοριών στους τρίτους που αναφέρονται κατωτέρω. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν νομικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Προκειμένου να παρέχουμε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες μας σε εσάς, έχουμε μεταβιβάσει ορισμένες λειτουργίες επεξεργασίας όπως περιγράφονται παρακάτω στους τρίτους που αναφέρονται παρακάτω. Θα παίρνουμε τη συγκατάθεσή σας όταν παρέχουμε τις πληροφορίες σας και όταν μεταβιβάζουμε την επεξεργασία στους εν λόγω τρίτους σύμφωνα με τις συμφωνίες που ισχύουν με τους εν λόγω τρίτους.

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ή να μεταφερθούν σε χώρες εκτός της Κορέας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση. Όταν αποθηκεύουμε ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός της Κορέας, θα σας ειδοποιούμε και θα ζητάμε τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν αυτή η μεταφορά πραγματοποιείται για την εκτέλεση των υπηρεσιών που ζητήσατε και για την περαιτέρω διευκόλυνσή σας.

 

Στοιχεία τρίτων

Σκοπός και χρήση

Προσωπικά δεδομένα που κοινοποιήθηκαν/
μεταφέρθηκαν

Περίοδος διατήρησης

Salesforce.com, Inc.
USA
Salesforce Data Protection Officer (Salesforce Privacy Team)
415 Mission St., 3rd Floor
San Francisco, CA 94105, ΗΠΑ

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
     
  • Για τη δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες, όπως κριτικές, βαθμολογίες, δημοσιεύσεις σε φόρουμ κ.λπ.
     
  • Για τη διευκόλυνση και διαχείριση των κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής επιβεβαιώσεων κρατήσεων και ενημερώσεων.
     
  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.
     
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας, για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Περιεχόμενο που υποβάλλουν χρήστες (στο βαθμό που περιέχει χαρακτηριστικά προσωπικής αναγνώρισης).

Θα διατηρούμε αντίγραφα των πληροφοριών σας για όσο διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή για όσο χρειάζεται σε σχέση με τους σκοπούς που εκθέτονται στην παρούσα Δήλωση, εκτός αν η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης. Επιπλέον, ενδέχεται να διατηρούμε τις πληροφορίες σας για τη διάρκεια οποιασδήποτε περιόδου είναι απαραίτητη για την καθιέρωση, άσκηση ή υπεράσπιση τυχόν νομικών δικαιωμάτων.

 

 

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

Zendesk, Inc.
USA
Εκπρόσωπος της Zendesk στην Ευρώπη:
Zendesk International Ltd
Attn: Rachel Tobin, AGC, EMEA & Global Privacy Counsel
55 Charlemont Place, Saint Kevin’s, Dublin, D02 F985 Ιρλανδία
privacy@zendesk.com

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
     
  • Για τη δημοσίευση περιεχομένου που υποβάλλεται από τους χρήστες, όπως κριτικές, βαθμολογίες, δημοσιεύσεις σε φόρουμ κ.λπ.
     
  • Για τη διευκόλυνση και διαχείριση των κρατήσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής επιβεβαιώσεων κρατήσεων και ενημερώσεων.
     
  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.
     
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας, για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, αριθμός, όνομα χρήστη.
     
  • Περιεχόμενο που υποβάλλουν χρήστες (στο βαθμό που περιέχει χαρακτηριστικά προσωπικής αναγνώρισης).
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Προτιμήσεις εγγραφής χρήστη email, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης κατάργησης εγγραφής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

Amazon Web Services, Inc.
USA
Ιδιωτικό Απόρρητο της Κορέας στην AWS
Email: aws-korea-privacy@amazon.com

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
     
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας, για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

Snowflake Computing, Inc.
USA
privacy@snowflake.com

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
     
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας, για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

Google LLC
USA
Keith Enright
Chief Privacy Officer
Google LLC
Google Data Protection Office
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, California 94043
https://support.google.com/policies/troubleshooter/7575787?visit_id=637109041821835307-4099556209&rd=2

  • Για τη διαχείριση της εγγραφής χρήστη και του λογαριασμού και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης και χρήσης του ιστοτόπου/της εφαρμογής.
     
  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.
     
  • Για τη διαχείριση και προστασία της επιχείρησής μας, για την επίλυση διαφορών ή προβλημάτων και για την αποτροπή ενδεχομένως απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου
     
  • Στοιχεία τοποθεσίας

SYNNEX-Concentrix UK Limited
Ηνωμένο Βασίλειο
Vasanthika Srinath
DPO@concentrix.com

  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Προτιμήσεις εγγραφής χρήστη email, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης κατάργησης εγγραφής

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

OneTrust, LLC
USA
OneTrust, LLC
1200 Abernathy Road
Atlanta, GA 30328
Ηνωμένες Πολιτείες
Andrew Clearwater
dpo@onetrust.com

  • Για επικοινωνία με τους χρήστες γενικότερα, ειδικά σε σχέση με τον ιστότοπο/την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, την ειδοποίηση χρηστών για αλλαγές στους όρους, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών περί ιδιωτικού απορρήτου, παρακινώντας τους χρήστες να γράψουν κριτική ή να συμμετάσχουν σε μια έρευνα, καθώς και για τη διαχείριση του ιστοτόπου/της εφαρμογής και τη διάγνωση προβλημάτων.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Προτιμήσεις εγγραφής χρήστη email, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης κατάργησης εγγραφής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου

Tableau Software, Inc.
USA
Tableau Software, Inc., Attn: Tableau Legal, 1621 N 34th St., Seattle, Washington 98103
privacy@tableau.com

  • Για να μετράμε το ενδιαφέρον σας και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τον ιστότοπό μας και για να εξατομικεύουμε τις εμπειρίες χρήστη.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Προτιμήσεις εγγραφής χρήστη email, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης κατάργησης εγγραφής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου
     
  • Στοιχεία τοποθεσίας

Twilio, Inc.
USA
375 Beale Street, Suite 300, San Francisco, CA 94105
Γραφείο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων
privacy@twilio.com

  • Για να ενημερώνουμε τους χρήστες σχετικά με προωθητικές ενέργειες και στοχευμένες εκστρατείες μάρκετινγκ.

(Υποχρεωτικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email, όνομα, όνομα χρήστη.
     
  • Στοιχεία IP ή/και προγράμματος περιήγησης/συσκευής
     
  • Δεδομένα περιόδου λειτουργίας και online δραστηριότητα (όπως περιεχόμενο που είδατε, πώς αλληλεπιδράσατε με τον ιστότοπό/τους ιστότοπούς μας, σελίδες που επισκεφτήκατε, αναζητήσεις ή/και κρατήσεις που εξυπηρετήθηκαν ή έγιναν).

(Προαιρετικό)

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση αλληλογραφίας, αριθμός τηλεφώνου
     
  • Στοιχεία τοποθεσίας

 

Ασφάλεια πληροφοριών

Θέλουμε να νιώθετε ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συνεπώς δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Έχουμε εφαρμόσει τις ακόλουθες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διαδικασίες ασφάλειας ώστε να συμβάλλουμε στην προστασία των πληροφοριών που μας παρέχετε.

  • Διοικητικές διαδικασίες ασφαλείας: Επιτρέπεται μόνο σε έναν περιορισμένο αριθμό εργαζομένων να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τους εσωτερικούς ελέγχους πρόσβασης. Η πρόσβαση χορηγείται βάσει άδειας ρόλου μόνο για επιτρεπόμενες επιχειρηματικές λειτουργίες.

 

  • Τεχνικές διαδικασίες ασφαλείας: Τα προσωπικά δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα όταν μεταβιβάζονται. Χρησιμοποιούμε τείχη προστασίας και συστήματα ανίχνευσης εισβολών για να αποτρέψουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Ορισμένα δεδομένα χρήστη μπορεί να κατακερματίζονται ανάλογα με την ευαισθησία τους.

 

Υλικές διαδικασίες ασφαλείας: Τα δεδομένα είναι ασφαλή σε κλειδωμένα κλουβιά περιορισμένης πρόσβασης. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων περιορισμένης πρόσβασης. Οι σκληροί δίσκοι καταστρέφονται όταν αντικαθίστανται και υπάρχουν εσωτερικές διαδικασίες που διασφαλίζουν την πρόσβαση σε δωμάτια διακομιστών και ενσώματων περιουσιακών στοιχείων περιορισμένης πρόσβασης.

Καταστροφή και διαγραφή πληροφοριών

Θα καταστρέφουμε ή θα διαγράφουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση που η περίοδος διατήρησης δεδομένων έχει παρέλθει, δεν διατηρείτε πλέον τον λογαριασμό σας ή εάν έχει επιτευχθεί ο σκοπός της συλλογής δεδομένων.

Η διαδικασία και η μέθοδος καταστροφής και διαγραφής έχει ως εξής:

  • Διαδικασία: Οι προσωπικές πληροφορίες απορρίπτονται, καταστρέφονται ή διαγράφονται για την προστασία των πληροφοριών σύμφωνα με την εσωτερική πολιτική της εταιρείας μας και τους άλλους ισχύοντες νόμους, αφού έχει εκπληρωθεί ο σκοπός της συλλογής τους.
  • Τρόπος: Οι προσωπικές πληροφορίες σε έντυπη μορφή θα καταστρέφονται χρησιμοποιώντας τον καταστροφέα εγγράφων και οι προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύονται σε ηλεκτρονική μορφή θα καταστρέφονται χρησιμοποιώντας τεχνικές μεθόδους που καθιστούν τα αρχεία μη ανακτήσιμα.
Επικοινωνία

Μπορείτε να ασκήσετε αρκετά από τα δικαιώματά σας μέσω της ενότητας προσωπικών πληροφοριών του λογαριασμού σας. Για να ασκήσετε τα άλλα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα κάνοντας κλικ εδώ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπό μας στην Κορέα ο οποίος έχει διοριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Κορέας προκειμένου να χειρίζεται ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων στην Κορέα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου μας είναι:

LAB Partners (Διευθύνων Σύμβουλος: Youngju Kim)

Τηλ.:                02-6956-6311

E-mail:             tripadvisor@labpartners.co.kr

Διεύθυνση:      8th Floor, VPLEX, 501 Teheran-ro,

Gangnam-gu, Seoul, Κορέα 06168

Ο ρόλος της LAB Partner σε αυτό το πλαίσιο περιορίζεται αποκλειστικά στο να αποτελεί ένα σημείο επικοινωνίας για ερωτήσεις ή αιτήματα σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων από άτομα στην Κορέα και εποπτικές αρχές προστασίας δεδομένων. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, η LAB Partners δεν μπορεί να πραγματοποιήσει άλλες επικοινωνίες ή νομικές διαδικασίες εκ μέρους της TripAdvisor LLC.